Besokare

Totalt antal besokare: Besokare idag:

Sunday, January 12, 2014

Fördjupning och lycka

Alltid när jag finner något intressant så nöjer jag mig inte med att bara skrapa på ytan, jag måste gräva djupare i ämnet och lära mig mer.

Igår köpte jag en bok som heter Attraktionslagen. Det är en ganska andlig bok som handlar om vibrationer i universum som attraheras av varandra (vilket är hela grunden i attraktionslagen). Man ska se sig själv, inte bara som ett fysiskt väsen, utan som ett andligt också. Jag har läst halva sen igår och jag är så himla fascinerad. Jag är glad att jag har ett såpass öppet sinne att jag kan ta till mig detta, för många kan det nog verka flummigt. Men för mig har andlighet och något större alltid varit självklart. Inga konstigheter liksom. De som mediterar, yogar, osv är också insatta i detta fenomen. 

Allt handlar om att tänka på vad man vill ha instället för vad man inte vill ha, för oavsett så attraherar man det man tänker på. De som tänker sjukdom får sjukdom, de som tänker framgång får framgång, till exempel, för att ta det grovt. Det handlar om att ändra sin inställning, sitt tankesätt och sätta upp mål. Visualisera vad man vill ha och känna känslan av att redan ha det. 

Jag känner fortfarande den här förvantansfulla lyckan inför framtiden. Att herregud, det är upp till mig vilken framtid jag vill ha. Det är som att en helt ny värld har öppnats för mig. Och jag är så glad! Nu kan det bara bli bättre. Jag känner mig lycklig. Det är stort! 

1 comment: