Besokare

Totalt antal besokare: Besokare idag:

Saturday, December 28, 2013

Julen då

Valles första jul är över. Den har varit lagom. Lagom mycket mat, lagom med paket, lagom med flängande, lagom med jul över huvud taget. Valle har varit sjuk så det har varit mer alvedon, ta tempen, försöka få i honom mat och passa på att sova när vi kunnat.

Julafton firades här hemma, Rasmus familj kom hit, åt mat och vi öppnade paket. Eftersom jag misstänkte att Valle inte fattar grejen med paket och vi bestämt att tona ner hela pakethysterin så fick han nappar, pyjamas, finkläder till bröllopet vi var på igår och lite byggklossar. Sånt som vi liksom behövde köpa ändå. Han tyckte mest det var roligt att vifta med papret och äta på snörena, och jag och Rasmus tyckte det var roligt att leka med byggklossarna. Sen fick han ju en del av alla andra runt om, mycket kläder, sängkläder, en taklampa och lite leksaker, tackar så mycket. 

Juldagen spenderades på sjukan eftersom Valle haft 40 graders feber i fem dagar då. De tog blodprov, kollade öron/hals, lungor och vi kämpade fram ett urinprov (inte jättelätt kan jag säga). Vallle charmade alla i väntrummet, åt upp sitt plåster, sprang runt i korridoren innan han däckade av trötthet. Fyra timmar senare fick vi åka hem för att återkomma nästa morgon för ett nytt urinprov (!!). Vi hade det faktiskt rätt mysigt på sjukhuset i väntrummet, film på tv, massa leksaker, duktiga läkare och rätt skön stämning. Iallafall, det var förmodligen bara en förkylning, men skönt att de tog det på allvar och inte bara skickade hem oss utan provagningar. Nu har han varit feberfri sen i onsdags natt, fint det. 

Annandagen blev det Tidaholm med min familj eftersom Valle var bättre. Ovanligt lugnt och sansat. 

Nu är julen över och det är skönt. 











No comments:

Post a Comment